Hamburg

Het levendige Hamburg

Of je nu Hamburg bezoekt voor de vele bezienswaardigheden, om te shoppen of om helemaal tot rust te komen; deze levendige stad stelt je nooit teleur. De Duitse stad blijft je keer op keer verrassen. Met meer dan 50 musea is er voor iedereen wat wils. De Hamburger Kunsthalle en het Hamburg Museum zijn enkele aanraders. Eigenlijk mag je Hamburg niet verlaten zonder de St. Michaeliskirche gezien te hebben. Voor een grandioos uitzicht over de hele stad loop je de wenteltrap op naar boven. Ook de bijzondere Speicherstadt is een toeristische topper. Deze wijk bestaat uit oude pakhuizen die letterlijk in het water van de Elbe staan. De vroege vogels, of juist de nachtbrakers, vertrekken op zondagochtend richting de Fischmarkt in St. Pauli waar je stalletjes met verse vis, bloemen, fruit, levende dieren en souvenirs vindt. Geniet van een broodje vis terwijl de hoempapa-bandjes de bezoekers amuseren en de marktkooplui die elkaar proberen te overstemmen. Een groepsreis naar Hamburg is gelukkig nooit saai.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Beste reistijd

Mei tot september.

Valuta

Euro

Tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil.

Vliegen

3 uur

Hoogtepunten van deze bestemming

Hamburg biedt een scala aan unieke activiteiten voor groepen. Hier zijn een aantal suggesties:

Ondergrondse rondleiding door bunkers

Ontdek de ondergrondse wereld van Hamburg met een rondleiding door de oude bunkers die dateren uit de Tweede Wereldoorlog. Leer meer over de geschiedenis van de stad tijdens deze intrigerende tour.

LaserTag in een oude bunker

Er zijn enkele locaties in Hamburg waar je LaserTag kunt spelen in oude bunkers. Dit zorgt voor een unieke en adrenaline-pompende ervaring.

 

Havenrondleiding

Hamburg staat bekend om zijn indrukwekkende haven, een van de grootste havens ter wereld. Organiseer een privérondleiding voor je groep om meer te leren over de geschiedenis, de activiteiten en de logistiek van de haven. Je kunt ook een boottocht plannen om de haven van dichtbij te ervaren.

Miniatur Wunderland

Miniatur Wunderland is ’s werelds grootste miniatuurmodelspoorbaan en een van de populairste toeristische attracties in Hamburg. Breng je groep naar dit verbazingwekkende museum en laat ze genieten van gedetailleerde miniatuurwerelden die verschillende landen en scenario’s vertegenwoordigen.

Speicherstadt en Piers

Verken de historische Speicherstadt, het magazijndistrict van Hamburg, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Organiseer een wandeltocht door de bakstenen gebouwen en de indrukwekkende architectuur. Je kunt ook de Elbphilharmonie bezoeken, een modern architectonisch hoogstandje op de pieren van de stad.

Kookcursus Duitse keuken

Breng je groep dichter bij de lokale cultuur door een kookcursus Duitse keuken te volgen. Leer samen traditionele gerechten bereiden, zoals schnitzel, pretzels of curryworst. Het samen koken en genieten van de zelfgemaakte maaltijd kan een geweldige teambuildingervaring zijn.

Reeperbahn Avondtour

De Reeperbahn is de beroemde uitgaanswijk van Hamburg, bekend om zijn levendige nachtleven. Plan een avondtour langs deze straat, waar je groep kan genieten van live muziek, clubs en bars. Het is een geweldige manier om het bruisende en eclectische karakter van Hamburg ’s nachts te ervaren.

Hamburg reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel