Londen

Londen: de stad waar je tijd tekort komt

Londen: de stad van de rode dubbeldekkers, de authentieke telefooncellen en de zwarte taxi’s. In deze bruisende stad verveel je je geen moment. Stap met je collega’s of verenigingsleden in een gondel van het reuzenrad de London Eye voor een prachtig panorama over de hele stad. Vanuit daar heb je zicht op de toeristische trekpleisters als de St. Paul’s Cathedral, de Big Ben en de Tower Bridge. Slenter langs de rivier de Theems en rust uit in het groene gras van Hyde Park. Nog zo’n plaats waar je geweest moet zijn is het Buckingham Palace. Maak om half twaalf de wisseling van de wacht mee en als je de vlag bij het paleis ziet wapperen dan is de koningin aanwezig. Ook The Houses of Parliament, het British Museum en The London Dungeon horen zeker op je lijstje. En als afsluiter van het bedrijfsuitje of de muziekreis bezoek je natuurlijk een musical op West End, die tevoren al is gereserveerd. Kortom, het bruisende Londen staat bomvol met leuke en interessante bezienswaardigheden.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Beste reistijd

Mei tot en met september.

Tijdsverschil

Het is 1 uur vroeger in Londen

Valuta

Britse pond sterling (£). Het pond sterling is verdeeld in 100 kleinere eenheden, die bekend staan als pence.

Hoogtepunten van deze bestemming

Londen biedt een breed scala aan bijzondere en unieke activiteiten voor groepen. Hier zijn enkele suggesties:

Escape Room Experience

Probeer een van de vele escape rooms in Londen, zoals “Escape Hunt” of “HintHunt.” Het is een geweldige teambuildingactiviteit waarbij groepsleden moeten samenwerken om puzzels op te lossen en te ontsnappen uit een afgesloten ruimte.

Street Art Tour in Shoreditch

Verken de levendige wijk Shoreditch en ontdek de kleurrijke street art. Er zijn zelfs rondleidingen beschikbaar die groepen meenemen langs de beste graffiti en straatkunst, waarbij de geschiedenis en betekenis ervan worden uitgelegd.

Londen per fiets

Ontdek de stad op de fiets met een begeleide fietstocht. Je kunt kiezen voor een klassieke sightseeingtour of thematische tours, zoals een culinaire fietstocht langs de markten van Londen.

Mysterieus Diner

Ervaar een mysteriediner waarbij deelnemers niet alleen genieten van een heerlijke maaltijd, maar ook betrokken worden bij een interactieve moordmysterie-plot. Verschillende bedrijven in Londen bieden dit soort ervaringen aan.

Thames Rib Experience

Neem deel aan een adrenaline-pompende rit op een speedboot op de rivier de Theems. De Thames Rib Experience biedt snelle en opwindende rondvaarten met informatief commentaar en een flinke dosis plezier.

Kookworkshop

Doe mee aan een kookworkshop en leer de geheimen van de Britse keuken kennen. Dit is niet alleen een smakelijke ervaring, maar ook een geweldige manier om samen te werken en nieuwe culinaire vaardigheden op te doen.

Harry Potter Studio Tour

Voor fans van Harry Potter is een bezoek aan de Warner Bros. Studio Tour een must. Ontdek de magie achter de schermen en bewonder de sets, kostuums en rekwisieten van de geliefde filmserie.

The Crystal Maze Experience

Gebaseerd op de populaire tv-show, biedt The Crystal Maze Experience een interactieve en uitdagende ervaring. Teams moeten fysieke en mentale uitdagingen aangaan in verschillende zones om kristallen te verdienen.

Rondleiding door de Borough Market

Verken de bruisende Borough Market, waar groepen kunnen genieten van culinaire hoogstandjes en lokale lekkernijen. Sommige aanbieders bieden speciale rondleidingen aan met proeverijen.

Silent Disco Tour

Dans door de straten van Londen tijdens een silent disco tour. Deelnemers dragen draadloze koptelefoons en dansen op hun favoriete muziek terwijl ze door bekende delen van de stad trekken.

Londen reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel