Sevilla

Het Spaanse leven in Sevilla

In Sevilla proef je het echte Spaanse leven. In deze temperamentvolle stad vind je schilderachtige straatjes, een heerlijk klimaat, leuke doorkijkjes en gastvrije Spanjaarden. Het is ook de stad van de tapas en de flamenco. Op een zwoele zomeravond is het heerlijk om van een goed glas wijn te nippen terwijl je naar een gepassioneerde flamencoshow kijkt. In het historische centrum dwaal je uren rond om elke keer opnieuw verrast te worden door al het moois. Zo zijn de gotische kathedraal Santa Maria de la Sede en de klokkentoren La Giralda absolute schoonheden van de stad. Het Koninklijk Paleis Reales Alcázares lijkt zo uit een sprookje van Duizend-en-een-nacht te komen. Het bekendste plein van Sevilla, Plaza de España, ademt een en al historie. De bankjes zijn versierd met Azulejos (Andalusische tegeltjes) en lenen zich uitstekend voor wat mooie vakantiekiekjes. Sevilla met zijn prachtige kleuren, temperamentvolle dans, drukke winkelstraten, sfeervolle terrassen en lommerrijke parken staat garant voor een onvergetelijk bedrijfsuitje of kunstreis.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Beste reistijd

Hele jaar, m.u.v. juli en augustus.

Valuta

Euro

Tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil.

Hoogtepunten van deze bestemming

Sevilla, gelegen in het zuiden van Spanje, biedt een scala aan bijzondere en unieke activiteiten voor groepen. Hier zijn enkele suggesties:

Flamencoshow en dansworkshop

Ervaar de passie van de flamenco met een live voorstelling en neem deel aan een dansworkshop om de basisbeginselen van deze traditionele Spaanse dans te leren.

Tapasproeverijstocht

Verken de culinaire scene van Sevilla door deel te nemen aan een tapasproeverijstocht. Ontdek lokale eetgelegenheden en geniet van de diverse smaken van Spaanse tapas.

Fietstocht door de stad

Verken de historische straten en bezienswaardigheden van Sevilla per fiets. Dit is niet alleen een leuke en actieve manier om de stad te verkennen, maar het biedt ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur.

Teambuildingactiviteiten in Parque de María Luisa

Organiseer teambuildingactiviteiten in het prachtige Parque de María Luisa, zoals oriëntatielopen, picknicks of gezamenlijke spellen. Het park biedt een ontspannen sfeer en is ideaal voor groepsactiviteiten.

Boottocht op de Guadalquivir-rivier

Geniet van een ontspannen boottocht op de Guadalquivir-rivier en bewonder de skyline van Sevilla vanaf het water. Sommige boten bieden zelfs live entertainment aan boord.

Kookcursus Spaanse keuken

Leer de kunst van het bereiden van authentieke Spaanse gerechten tijdens een kookcursus. Samen koken is niet alleen lekker, maar ook een geweldige teambuildingactiviteit.

Bezoek aan het Koninklijk Paleis Alcázar

Verken het prachtige Koninklijk Paleis Alcázar, een UNESCO-werelderfgoed, en bewonder de adembenemende architectuur en tuinen. Sommige rondleidingen kunnen worden aangepast aan de behoeften van groepen.

Segway-tour door Sevilla

Ontdek de stad op een leuke en unieke manier met een Segway-tour. Dit is een geweldige optie voor groepen die op zoek zijn naar een avontuurlijke en futuristische verkenning van de stad.

Sevilla reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel