Tuinreizen

Exotische, tropische tuinen en stadsparken

Bewonder de meest bijzondere tuinen ter wereld. Van Londen en Madrid tot Costa Rica en Indonesië. Zomaar een paar bestemmingen die mogelijk zijn voor een tuinreis. Tijdens de reis doe je inspiratie op in de mooiste tuinen, wandel je door lommerrijke stadsparken en kijk je je ogen uit in exotische, tropische tuinen. Het kan allemaal met onze tuinreizen, in Europa of in verre oorden. Zo zijn de tuinen rondom de Praagse Burcht echte pareltjes en staat Londen bekend om zijn schilderachtige landschapstuinen en statige landhuizen. Bekijk met eigen ogen hoe de tuinen één zijn geworden met de architectuur van een stad. Ontdek de meest bijzondere bomen, struiken en planten en laat je verrassen door de schoonheid van prachtige bloemen op Madeira. Heb jij zin om met bevriende tuinliefhebbers de flora en fauna van andere steden of landen te bewonderen?

Hoogtepunten van deze bestemming

Er zijn verschillende redenen waarom het de moeite waard is om met een groep een tuinreis te maken:

Gedeelde ERVARING

Samen reizen met een groep vrienden, familie of gelijkgestemde individuen creëert een gedeelde ervaring die verrijkend kan zijn. Je kunt samen genieten van de schoonheid van de tuinen, de natuurlijke omgeving en de culturele aspecten van de bestemming.

Kennisdeling

Als je met een groep tuinliefhebbers reist, kun je kennis en ervaringen delen over tuinieren, plantensoorten, ontwerptechnieken en tuinonderhoud. Dit kan leiden tot waardevolle inzichten en nieuwe ideeën voor je eigen tuin.

Gezelligheid

Reizen met anderen kan heel gezellig zijn. Het biedt de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen te sluiten en bestaande relaties te versterken tijdens het delen van maaltijden, gesprekken en activiteiten.

Begeleiding en expertise

Onze tuinreizen worden geleid door experts op het gebied van tuinieren, landschapsarchitectuur of botanie. Dit biedt deelnemers de kans om te leren van professionals en deskundige begeleiding te krijgen tijdens het verkennen van tuinen en het bespreken van verschillende aspecten van het landschap.

Efficiëntie

In een groep reizen kan ook praktisch zijn vanuit logistiek oogpunt. De organisatie van transport, accommodatie en toegang tot tuinen kan gemakkelijker zijn wanneer dit collectief wordt geregeld.

Kortom, het maken van een tuinreis met een groep biedt niet alleen de mogelijkheid om mooie tuinen te ontdekken, maar ook om te genieten van gezelschap, kennis te vergaren en efficiënter te reizen.

Tuinreizen reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel