• +31 (0)33 7601 345

Rondreizen verre bestemmingen - Sophus Travel

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Rondreizen verre bestemmingen

Ben je aan het nadenken over rondreizen naar verre bestemmingen? Afrika, Amerika, Azië of misschien wel ergens anders heen? Wij van Sophus Travel helpen je graag om de perfecte rondreis samen te stellen. Onze rondreizen zijn altijd op maat gemaakt en geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Op reis met de vereniging, collega’s of een grote vriendengroep? Jullie zijn van harte welkom om de reis bij ons te boeken. Bij ons boek je geen standaard reis. Wij willen juist verder gaan en je echt iets laten beleven. Zo heb je altijd een onvergetelijke ervaring.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

+31 (0)33 7601 345 Stuur ons een mailtje

Waar ga jij heen met onze rondreizen naar verre bestemmingen?

Dus, je wilt graag een rondreis boeken en je bent aan het kijken naar verre bestemmingen. Wij kijken graag naar jouw wensen. Wat dacht je ervan om de Chinese muur te bewandelen, salsa te dansen in Cuba of om tempels te bezoeken in Myanmar? Als echte reisliefhebbers hebben wij de leukste plekken ontdekt. En deze delen wij nu graag met jou. Met meer dan 100 bestemmingen in ons aanbod is er nog zoveel te ontdekken. Bij ons geen standaard reis, maar rondreizen die altijd net dat beetje extra hebben. Want de wereld is er om ontdekt te worden!

Samen beleven is dubbel genieten

Een offerte op maat

Vraag offerte aan

Neem contact op voor de mogelijkheden

Met meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld organiseren we rondreizen voor bedrijven, verenigingen, familie- en vriendengroepen. Binnen Europa maar ook naar verre bestemmingen. Wij werken met een persoonlijke benadering. Ervaring leert dat dit het beste werkt. Voor jou maar ook voor ons. Zo halen we het beste uit de samenwerking en komen de mooiste reizen tot stand. Wij luisteren graag naar jouw wensen en maken de perfecte reis. In ons aanbod vind je diverse verre bestemmingen. Geprikkeld om te ontdekken? Neem dan telefonisch contact met ons. Je bereikt ons op 033 - 7601 345.

 

Bekijk ook eens

Verre gezinsreizen | Verre groepsreizen | Verzorgde stedentrip