Verre gezinsreizen

Volledig op maat gemaakt

Unieke en originele reizen

Van A tot Z georganiseerd

Samen met de kinderen de wereld verkennen, dat kan tijdens de verre gezinsreizen van Sophus Travel. Hen kennis laten maken met andere landen en culturen. Sophus Travel helpt graag om jullie gezinsreis te verzorgen van A tot Z. Onze reizen worden in overleg met jou samengesteld. Wij gaan net zo lang door met aanpassen totdat jouw reis helemaal naar wens is.

Jullie horizon verleggen tijdens verre gezinsreizen

Wil je je horizon verleggen als gezin? Onze verre gezinsreizen gaan weg van de begaande banen. Geen standaard reis maar echt een belevenis. In ons aanbod vind je meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa. Bekijk voor inspiratie enkele bestemmingen in ons reisaanbod. Staat jouw droombestemming hier niet tussen? Geen zorgen! Laat ons weten wat jouw wensen zijn. Dan kijken wij naar mogelijkheden. Onze gezinsreizen zijn helemaal op maat gemaakt. Wat je ook wilt doen: wij zorgen dat het hele gezin het naar zijn zin heeft.

Verre gezinsreizen reisplan op maat

ONZE WERKWIJZE

  • Gratis adviesgesprek: Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken. Uiteraard kan dat ook per mail!
  • Reisvoorstel op maat: Op basis van jullie input stellen we een gedetailleerd reisvoorstel op, volledig afgestemd op jullie groep.
  • Boeken met vertrouwen: Zodra het reisplan is goedgekeurd, zorgen wij voor een vlekkeloze boeking, inclusief alle benodigde details, wetende dat wij zijn aangesloten bij de ANVR / SGR(Z) en het Calamiteitenfonds.

Victor Kwant

Louis Prummel

Bedrijfsreizen

Groepsreizen

Incentives

Themareizen